Ποιοί είμαστε


Μια εταιρεία που καταφέρνει τα πάντα!

Ο καινοτόμος χαρακτήρας της SymAgro αναγνωρίστηκε από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, το οποίο μας δέχτηκε στις θερμοκοιτίδες του, ανοίγοντας έτσι τις πόρτες της συνεργασίας με εξειδικευμένα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου.

Στο φυτώριο μας θα βρείτε πιστοποιημένα δενδρύλλια νέων δυναμικών καλλιεργειών. Καινοτόμες αποδοτικές ποικιλίες φυτών και υπεύθυνη τεχνική στήριξη από ειδικούς γεωπόνους. Όλα αυτά με την σιγουριά και την υπευθυνότητα της SymAgro της εταιρείας που εισήγαγε πρώτη τις εναλλακτικές καλλιέργειες στην Ελλάδα.

10 Χρόνια στην κορυφή

H SymAgro έχει εξασφαλίσει συνεργασία με καταξιωμένους και σε άλλους τομείς του πρωτογενή τομέα επιστήμονες, με τους οποίους την συνδέουν οι ίδιες αντιλήψεις και διάθεση προσφοράς στην ελληνική ύπαιθρο. Οι επιστήμονες αυτοί προέρχονται τόσο από την ακαδημαϊκή κοινότητα, όσο και από τον ιδιωτικό τομέα και εξασφαλίζουν την υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Επιστημονική τεκμηρίωση και πρακτική εμπειρία

Η SymAgro για να ανταποκριθεί στο σκοπό της έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με τον γεωπόνο-συγγραφέα Κάσσανδρο Γάτσιο, έναν απο τους κορυφαίους γεωπόνους στην χώρα μας με μεγάλη εξειδίκευση στις νέες καλλιέργειες και με εμπειρία 40 χρόνων στον αγροτικό τομέα της χώρας μας.

Ποιότητα και μεράκι

Η SymAgro είναι μια εταιρεία γεωργικο-οικονομικών συμβούλων αλλά ταυτόχρονα και ένα σύγχρονο πρότυπο φυτώριο που ιδρύθηκε απο δύο γεωπόνους, τους Σπύρο Γάτσιο και Σπύρο Μπίμπο και έναν οικονομολόγο, τον Κωνσταντίνο Καρρά. Μοναδική φιλοδοξία της εταιρίας είναι να προσφέρει νέες καινοτόμες λύσεις και διεξόδους στην ελληνική γεωργία.

Στόχος μας η επιτυχία και το κέρδος του πελάτη

Δίνουμε λύσεις και διεξόδους, που είναι αναγκαίες όχι μόνο γιατί οι περισσότερες από τις παραδοσιακές δραστηριότητες στον πρωτογενή τομέα έχουν πάψει από καιρό να είναι αποδοτικές, αλλά γιατί σήμερα τα παραγόμενα προϊόντα πρέπει να ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς και του καταναλωτικού κοινού.

Οι εγκαταστάσεις μας

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας,κλείστε άμεσα ραντεβού και ελάτε να μας συναντήσετε στα γραφεία μας για να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις ιδέες σας αλλά και τους προβληματισμούς σας. Η επίσκεψη σας όπως και η εξειδικευμένη μας συμβουλή είναι εντελώς δωρεάν.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τα γραφεία μας βρίσκονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Επιστημονικού και τεχνολογικού πάρκου Ηπείρου. Στις εγκατάστασεις μας που περιλαμβάνουν αμφιθεατρική αίθουσα,γραφεία αλλά και αίθουσες διδασκαλίας και συνεδρίων διοργανώνουμε συχνά σεμινάρια και ημερίδες αλλά και ομιλίες πάνω σε διάφορες σημαντικές καλλιέργειες.


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το φυτώριο μας

Μια απλή βόλτα στο φυτώριο μας θα σας πείσει για την υψηλή ποιότητα των πιστοποιημένων μας δενδρυλλίων.

Φυτώριο Symagro
Φυτώριο Symagro
Φυτώριο Symagro
Φυτώριο Symagro
Φυτώριο Symagro
Φυτώριο Symagro
Πιστοποιημένο δενδρύλλιο τρούφας
Φυτώριο Symagro
Symagro research
Symagro Σεμινάριο