Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη. Οι εκατοντάδες παραγωγοί ανά την Ελλάδα που μας έχουν εμπιστευθεί είναι η καλύτερη απόδειξη για την συνεχή υποστήριξη και προσοχή που δίνουμε στον καθένα παραγωγό ξεχωριστά. Ζητήστε μας να σας φέρουμε σε επαφή με συνεργαζόμενους με την εταιρεία μας παραγωγούς για να σας δώσουν την δικιά τους μαρτυρία για το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

 

•Δωρεάν τεχνική υποστήριξη στις νέες αλλά και στις παραδοσιακές καλλιέργειες.

•Διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων ανά την Ελλάδα.

•Ένταξη στα προγράμματα νέων αγροτών και δημιουργία φακέλου συμμετοχής.

•Δωρεάν αξιολόγηση εδαφολογικών αναλύσεων.

•Δωρεάν συμβούλευση για επιλογή καλλιέργειας.

•Σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών

 

Νέες Καλλιέργειες

 

Η SymAgro είναι η εταιρεία που έφερε την καλλιέργεια του ιπποφαούς στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με ειδικούς γεωπόνους πάνω στις νέες καλλιέργειες αλλά και επιστημονικά ιδρύματα προσφέρουμε δωρεάν υπεύθυνη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.


Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια-Ημερίδες

 

"Διοργανώνουμε ενημερωτικά σεμινάρια αλλά και ημερίδες πάνω στις νέες καλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και κατάρτιση όπως επίσης και πιστοποιητικά παρακολούθησης στους παραγωγούς που συμμετέχουν."


Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Αγρότες

 

"Αναλαμβάνουμε την δωρεάν ενημέρωση των υποψήφιων για ένταξη στο πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» την σύνταξη του Επιχειρηματικού Σχεδίου που απαιτείται  καθώς επίσης και την δημιουργία του φακέλου των υποψηφίων για ένταξη τους στο πρόγραμμα."


Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Ερωτήσεων

 Πώς να ξεκινήσετε μια καλλιέργεια; Πώς να επιδοτηθείτε; Προβλήματα με ασθένειες; Τι καλλιέργεια είναι κατάλληλη για το χωράφι σας; Μπορείτε να μας ρωτήσετε ότι σας απασχολεί συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.Οι Γεωπόνοι της εταιρείας μας θα σας δώσουν την απάντηση.

 Διαβάστε περισσότερα