Ηλεκτρονικό κατάστημα

SYMAGRO AGRODESIGN E-SHOPS

-Πουλήστε άμεσα και χωρίς μεσάζοντα τα προϊόντα σας

SEO OPTIMISATION -Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές σας AGRODESIGN

Η SymAgro μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε τα προιοντα σας.διαφημιστείτε δωρεάν.αποκτήσετε ισχυρή παρουσία στο internet.


Τι προσφέρουμε

E-shop

Δημιουργούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να πουλάτε τα προιόντα σας χωρίς μεσάζοντα.Κατάλληλο για μικρές εώς μεγάλες επιχειρήσεις

Social Media

Δημιουργούμε για εσάς ισχυρή παρουσία στα social media όπως είναι το Facebook-Instagram-Twitter-YouTube δίνοντας επιπλέον δωρεάν προβολή στα προιοντα σας.

Δημιουργία brand name

Μεγάλη ή ακόμα και πολύ μικρή η επιχείρηση σας χρειάζεται να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα στον χώρο που αναπτύσσεται.

Διαφημίσεις σε google-facebook

Δημιουργούμε την διαφημιστική σας καμπάνια έτσι ώστε τα προϊόντα σας να γίνουν ορατά από πιθανούς πελάτες

Δημιουργία Logo

Σχεδιάζουμε για εσάς το Logo που αξίζει η επιχείρηση σας. Μοναδικά Logo φτιαγμένα απο γραφίστες που μένουν στην μνήμη του πελάτη για πάντα.

SEO

Μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες παγκοσμίως. Εμφανίζουμε τα προϊόντα σας στην μηχανή αναζήτησης google πριν απο του ανταγωνιστές σας.
0
+
Πιθανοί νέοι πελάτες
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Ηλεκτρονικά καταστήματα
0
Πελάτες

Πως θα τα καταφέρουμε

Eλάτε σε επικοινωνια μαζι μας και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας ώστε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη ιστοσελίδα για εσας και την επιχείρηση σας όσο μεγάλη ή μικρή είναι αυτή. Σε συνεργασία με την εταιρεία Webcells και με την μεγάλη μας εμπειρία στην προώθηση αγροτικών-γεωργικών προϊόντων μπορούμε να βρούμε την φόρμουλα που ταιριάζει στον καθένα στις χαμηλότερες τιμες που υπάρχουν στην αγορά. Aν είστε πελάτης της Symagro έχετε έκπτωση 50%

E-Shop
100%
Social Media
98%
SEO
99%
Brand Name-Logo
97%

Γιατί είναι απαραίτητη μια ιστοσελίδα

Νέοι Πελάτες

Με την ιστοσελίδα σας ή με το e-shop σας θα έχετε πληθώρα νέων πελατών καθώς στην επιχείρηση σας θα έχουν πλέον πρόσβαση χιλιάδες νέοι επισκέπτες.Θα προβληθείτε σε νέες αγορές και ένα φυσικά παγκόσμιο ακροατήριο.

Ισχυρή προβολή

Για μια μικρομεσαία επιχείρηση, μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας,να αυξηθεί η αξιοπιστία και το κύρος σας σαν επιχείρηση αλλά και για να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Δωρεάν Διαφήμιση

Μπορείτε να διαφημίζετε τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας 24 ώρες την ημέρα ,συνεχώς και εντελώς δωρεάν αποκτώντας ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο. Με τον πλέον σύγχρονο και ενδεδειγμένο τρόπο θα γίνεται γνωστοί παντού!

Ξεπεράστε τους ανταγωνιστές

Με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, η ιστοσελίδα σας θα ανέβει στην κορυφή των αποτελεσμάτων σε κάθε αναζήτηση σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας. Σαν αποτέλεσμα, θα έχετε όλο και περισσότερους επισκέπτες οι οποίοι θα γίνουν οι νέοι σας πελάτες.