Ημερίδες-Σεμινάρια

Διοργανώνουμε ενημερωτικά σεμινάρια και ημερίδες για διάφορες καλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα.Ταυτόχρονα συμμετέχουμε ανελειπώς στα πιο σημαντικά και έγκριτα σεμινάρια που διοργανώνουν πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και περιφέρειες της χώρας.

Βασικός εκπαιδευτής και συντονιστής των εκπαιδεύσεων αυτών είναι ο συνεργάτης της SymAgro, Γεωπόνος Κάσσανδρος Γάτσιος, ειδικός στις καινοτόμες καλλιέργειες ο οποίος είναι και ο συγγραφέας των μοναδικών βιβλίων στην Ελλάδα για καλλιέργειες όπως το ιπποφαές,το μύρτιλλο,η τρούφα,η ροδιά. Σε συνεργασία πάντα με καταξιωμένους και σε άλλους τομείς του πρωτογενή τομέα επιστήμονες διοργανώνουμε ημερίδες και εκπαιδεύσεις σε όλη την Ελλάδα με μόνο σκοπό την σωστή και έγκριτη ενημέρωση.

Tο πανεπιστήμιο του Βόλου και συγκεκριμένα η σχολή γεωπονικών επιστημών είχε μοναδικό ομιλητή για την καλλιέργεια του ιπποφαούς τον συνεργάτη μας Γεωπόνο Κάσσανδρο Γάτσιο.

Εικόνα0636

Μερικές από τις δεκάδες ημερίδες και σεμινάρια που έχουμε συμμετέχει αλλά και διοργανώσει σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα τους ημερίδες που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Βόλου και συγκεκριμένα η σχολή γεωπονικών επιστημών όπου η SymAgro είχε ομιλητή για την καλλιέργεια του ιπποφαούς τον συνεργάτη μας Γεωπόνο Κάσσανδρο Γάτσιο αλλά και ημερίδες που διοργάνωσαν περιφέρειες και δήμοι της χώρας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΡΥΝ0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SYMAGRO-page0001
SYMAGRO ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-page0001
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΥΤΑ-1-page0001
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SYMAGRO-page0001
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓ. 2012-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-page0001
SYMAGRO ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-page0001
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ώστε να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο στο οποίο θα λάβουμε μέρος αλλά και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σε κάποια συγκεκριμένη καλλιέργεια

Ονοματεπώνυμο

Το email σας

Το τηλέφωνο σας

Περιοχή-Πόλη

Επιθυμητός Τόπος Εκπαίδευσης

Πέραν απο εσάς, πόσα άλλα άτομα ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη εκπαίδευση

Επιθυμητή Ημερομηνία Εκπαίδευσης

Αντικείμενο Εκπαίδευσης
ΙπποφαέςΓκότζι ΜπέρυΜύρτιλλοΑρωματικά ΦυτάΑρόνιαΡοδιάΑλλο

Επιπλέον δικά σας σχόλια