Ποιοί είμαστε

Η SymAgro είναι μια εταιρεία γεωργικο-οικονομικών συμβούλων που ιδρύθηκε απο δύο γεωπόνους, τους Σπύρο Γάτσιο και Σπύρο Μπίμπο και έναν οικονομολόγο, τον Κωνσταντίνο Καρρά. Μοναδική φιλοδοξία της εταιρίας είναι να προσφέρει νέες καινοτόμες λύσεις και διεξόδους στην ελληνική γεωργία. Λύσεις και διεξόδους, που είναι αναγκαίες όχι μόνο γιατί οι περισσότερες από τις παραδοσιακές δραστηριότητες στον πρωτογενή τομέα έχουν πάψει από καιρό να είναι αποδοτικές, αλλά γιατί σήμερα τα παραγόμενα προϊόντα πρέπει να ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς και του καταναλωτικού κοινού.

Ταυτόχρονα στο φυτώριο μας θα βρείτε πιστοποιημένα δενδρύλλια νέων δυναμικών καλλιεργειών όπως του ιπποφαούς του γκότζι μπέρρυ αλλά και πολλών άλλων. Καινοτόμες αποδοτικές ποικιλίες φυτών και υπεύθυνη τεχνική στήριξη από ειδικούς γεωπόνους. Όλα αυτά με την σιγουριά και την υπευθυνότητα της SymAgro της εταιρείας που εισήγαγε πρώτη τις εναλλακτικές καλλιέργειες στην Ελλάδα.

Περιηγηθείτε στο Φυτώριο μας

snip

Η SymAgro για να ανταποκριθεί στο σκοπό της έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με τον γεωπόνο-συγγραφέα Κάσσανδρο Γάτσιο, ο οποίος έχει γράψει τα μοναδικά βιβλία στην Ελλάδα για την καλλιέργεια του ιπποφαούς, του μύρτιλλου, της τρούφας, και της ροδιάς και είναι ειδικός και σε άλλες εναλλακτικές καλλιέργειες οπώς της αρόνιας, των φαρμακευτικών μανιταριών,της παουλόβνιας κ.α. Η εταιρεία μας είναι ο κυριότερος προμηθευτής σε ολόκληρη την Ελλάδα πιστοποιημένων ποικιλιών των παραπάνω καλλιεργειών που είναι κατάλληλες για την χώρα μας.

Παράλληλα η SymAgro έχει εξασφαλίσει συνεργασία με καταξιωμένους και σε άλλους τομείς του πρωτογενή τομέα επιστήμονες, με τους οποίους την συνδέουν οι ίδιες αντιλήψεις και διάθεση προσφοράς στην ελληνική ύπαιθρο. Οι επιστήμονες αυτοί προέρχονται τόσο από την ακαδημαϊκή κοινότητα, όσο και από τον ιδιωτικό τομέα και εξασφαλίζουν την υπεύθυνη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Ο καινοτόμος χαρακτήρας της SymAgro αναγνωρίστηκε από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, το οποίο μας δέχτηκε στις θερμοκοιτίδες του, ανοίγοντας έτσι τις πόρτες της συνεργασίας με εξειδικευμένα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου.