Τεχνική Στήριξη Καλλιέργειας

Η Symagro προσφέρει δωρεάν τεχνική στήριξη σε όλους τους παραγωγούς που ξεκινάνε την καλλιέργεια τους από την αρχή με την βοήθεια της εταιρείας μας . Αυτή η τεχνική στήριξη είναι διαρκής για όλα τα χρόνια της συγκεκριμένης καλλιέργειας αλλά ταυτόχρονα είναι υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη καθώς προέρχεται από τους γεωπόνους της Symagro που έχουν μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στις παραδοσιακές αλλά και στις λεγόμενες εναλλακτικές καλλιέργειες.

Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα και email από ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν μια καλλιέργεια και δεν ξέρουν από που να αρχίσουν αλλά και άλλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καλλιέργεια τους και δεν βρίσκουν λύσεις.

τεχνική στήριξα καλλιέργειαςΓια να καλύψουμε αυτό το κενό για όλους εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει μαζί μας την καλλιέργεια τους η εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσουν την συνεχή τεχνική στήριξη της Symagro με μια μικρή ετήσια συνδρομή. Με επιτόπιες επισκέψεις αλλά και συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μπορoύμε να σας βοηθήσουμε ώστε η καλλιέργεια σας να έχει επιτυχία. Στην εποχή του ίντερνετ και της τεχνολογίας που ζούμε η δουλειά του γεωπόνου μπορεί να γίνει κατά ένα μεγάλο βαθμό και εξ'αποστάσεως μέσω email με την χρήση φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας όπου ο εξειδικευμένος γεωπόνος της Symagro μπορεί να σας δώσει την λύση σε κάποιο πρόβλημα εχθρών ή ασθένειας,να σας συμβουλεύσει για την σωστή άρδευση ή και για το πως γίνεται το σωστό κλάδεμα των δέντρων της καλλιέργειας σας. Επίσης μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για την ένταξη σας σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης αλλά και να κάνουμε την οικονομική ανάλυση της καλλιέργειας σας ώστε να είναι προσοδοφόρα.

Με την ετήσια συνδρομή έχετε απεριόριστες ερωτήσεις/απαντήσεις πάνω στην καλλιέργεια σας για όποιο θέμα και αν σας απασχολεί (φυτοπροστασίας,λίπανσης,εχθρών,κλαδέματος κτλ). Μπορείτε επίσης να μας στείλετε της αναλύσεις εδάφους-χημικές για να τις αξιολογήσουμε και να σας κατευθύνουμε ανάλογα ώστε να προβείτε για παράδειγμα σε κάποια βελτίωση του εδάφους ή σε κάποια αλλαγή στην λίπανση. Παράλληλα θα σας ενημερώνουμε αν μπορείτε να επιδοτηθείτε και πως. Επίσης θα σας συμβουλεύουμε και για το οικονομικό κομμάτι της καλλιέργειας σας και θα σας προτίνουμε λύσεις πάνω στην εμπορία του καρπού που θα παράγετε. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 180 ευρώ+ΦΠΑ το οποίο θα καταβάλετε σε 2 δόσεις των 90 ευρώ ανά εξάμηνο. Όλα αυτά είναι φυσικά δωρεάν για αυτούς που θα επιλέξουν να ξεκινήσουν την καλλιέργεια τους με την εταιρεία μας.

field-clouds-sky-earth-46160Υπάρχει και η φόρμα ερωτήσεων για αυτούς που δεν έχουν και δεν επιθυμούν την ετήσια συνδρομή.Το κόστος της κάθε απάντησης θα εξαρτάται από το είδος της  ερώτησης και το πόση εργασία και χρόνο απαιτεί από τους γεωπόνους μας. Φυσικά έχετε απεριόριστες ερωτήσεις στην ετήσια συνδρομή και δωρεάν τεχνική στήριξη αν επιλέξετε το φυτώριο μας για τα πιστοποιημένα δενδρύλλια της καλλιέργεια σας.

Συμπληρώστε την φόρμα που επιθυμείτε για την ετήσια συνδρομή ή για μια μεμονωμένη ερώτηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες.

 

Συνδρομή Τεχνικής Στήριξης

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνο σας

Είδος καλλιέργειας

Τεχνική στήριξη
12 μήνες τεχνική στήριξη24 μήνες τεχνική στήριξη

Φόρμα ερώτησης χωρίς συνδρομή

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Η ερώτηση σας

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με τις παραπάνω φόρμες και στην συνέχεια με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή άμεσα αν έχετε λογαριασμό  paypal.

Μπορείτε να πληρώσετε για την συνδρομή σας εδώ μέσω paypal με ασφάλεια.
Συμπληρώστε το email σας: