Τεχνική στήριξη

H τεχνική μας στήριξη είναιμοναδική.ποιοτική.φανατική.


Γιατί χρειάζομαι τεχνική στήριξη

Τα τελευταία χρόνια, στην χώρα μας, πολλά άτομα που δεν είναι επαγγελματίες αγρότες ασχολούνται με διάφορες καλλιέργειες, κυρίως δενδροκομικές αλλά και με νέες καινοτόμες καλλιέργειες, για τις οποίες δεν υπάρχει γνώση και εμπειρία ακόμη και από τους ίδιους τους γεωπόνους.
Τα άτομα αυτά εγκαθιστούν νέες καλλιέργειες ξοδεύοντας σημαντικά ποσά για την αγορά φυτών, μηχανημάτων, αρδευτικών δικτύων, λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων χωρίς όμως στις περισσότερες φορές να έχουν την στοιχειώδη γεωπονική στήριξη και συμβούλευση για τις εργασίες αυτές. Το αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις είναι οι άστοχες επιλογές και η τελική αποτυχία του εγχειρήματος.

Παράλληλα ακόμα και οι επαγγελματίες αγρότες πολλές φορές δεν ακολουθούν νέες τεχνικές που θα μπορούσαν να τους αποδώσουν καλύτερα αλλά και να αντιμετωπίσουν λίγοτερα προβλήματα
Επειδή στην χώρα μας δεν υπάρχει σημαντική γεωπονική τεχνική στήριξη από τις δημόσιες υπηρεσίες, λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών, οι νέοι αυτοί καλλιεργητές καλλιεργούν στην τύχη ή το πολύ με συμβουλές κάποιων που δεν είναι ειδικοί με αποτέλεσμα την πλήρη αποτυχία της καλλιέργειας.
Λαμβάνοντας υπόψη αυτά, η εταιρεία μας Symagro, προσφέρει στους καλλιεργητές που συνεργάζονται μαζί μας πλήρη γεωπονική στήριξη, ΔΩΡΕΑΝ.


Αξιόπιστη δωρεάν γεωπονική στήριξη

Symagro
Πιστοποιημένο δενδρύλλιο τρούφας
5541408-e1467844373275
Fruit-Open-Center
764
tea-tube-packaging

Premium συνδρομή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Ακόμα όμως και αν δεν είστε πελάτης της Symagrο και δεν έχετε προμηθευτεί δενδρύλλια απο το φυτώριο μας υπάρχει λύση ώστε να έχετε στην διάθεση σας όλες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε χρησιμοποιόντας την απολύτως δωρεάν υπηρεσία τεχνικής στήριξης.

Έχετε προβλήματα με ασθένειες στα δέντρα σας; Βιαστήκατε να φυτεύσετε και προμηθευτήκατε μη κατάλληλα δενδρύλλια; Δεν ξέρετε πότε και τι είδους λίπανση ή κλάδεμα χρειάζεται η καλλιέργεια σας; Προσπαθήσατε να βγάλετε άκρη με τον τοπικό σας γεωπόνο ή μέσω ομάδων στα κοινωνικά δίκτυα αλλά δεν βρέθηκε λύση;

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα κάντε μας την ερώτηση σας για οποιαδήποτε πρόβλημα και αν έχετε σε οποιαδήποτε καλλιέργεια και αν είναι αυτό. Οι πολύπειροι γεωπόνοι μας θα σας απαντήσουν σε ελάχιστο χρόνο και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!